Продукти и услуги от ``Дограмите Варна``

Предлагани марки дограма

Дограмата играе ключова роля в комфорта и енергийната ефективност на вашия дом или офис. На българския пазар се предлагат различни видове PVC дограми, които отговарят на разнообразните нужди и предпочитания на клиентите. Три от най-популярните марки са KÖMMERLING, VIVAPLAST и REHAU.

KÖMMERLING е световноизвестна марка, която предлага висококачествени PVC дограми. Те са известни с енергоспестяване, дълготрайност и стил, както и с отлична топло- и звукоизолация.

VIVAPLAST PVC дограма предлага богат избор от профили, които са устойчиви на атмосферни влияния и различни климатични условия. Те съчетават иновации и практичност, като гарантират добро съотношение между цена и качество.

REHAU е друг световен лидер в производството на PVC дограми, който се отличава с непреклонно стремеж към качество и иновации. Технологията, използвана в профилите на REHAU, осигурява висока степен на енергийна ефективност и оптимална топлоизолация.

С цел да улесним избора на клиентите, предлагаме услуги като оглед и вземане на размери на място. Това допълнително гарантира точността на проекта и осигурява персонализирано решение за всеки клиент. Също така предлагаме възможността за изкупуване на стара дограма, като по този начин спомагаме за опазването на околната среда.

Независимо от избора на марка, KÖMMERLING, VIVAPLAST или REHAU, клиентите могат да бъдат сигурни, че получават качествен продукт, който отговаря на техните нужди и изисквания.

Top